Student info

Poseta Vojnobezbednosnoj agenciji (izmena)

U sklopu vannastavnih aktivnosti, a u želji da se naši studenti upoznaju sa radom državnih institucija od posebne važnosti, prva grupa studenata i profesora Fakulteta za diplomatiju i bezbednost posetiće 19. februara Vojnoobaveštajnu agenciju.

Prihvat delegacije Fakulteta za diplomatiju i bezbednost iz Beograda je od 08.45 do 09.00 časova, Ulica kneza Miloša broj 33 u Beogradu. Poseta će obuhvatati: obilazak stalne muzejske postavke i prezentaciju u multimedijalnoj sali po pitanjima iz nadležnosti Vojnoobaveštajne agencije.

Poseta Vojnobezbednosnoj agenciji planirana za 23. februar 2015. godine, odlaže se za 13. mart 2015. godine od 11.00 do 13.30 časova. Prihvat delegacije Fakulteta za diplomatiju i bezbednost iz Beograda je od 10.45 do 11.00 časova, Ulica Kneza Miloša broj 33 u Beogradu. Poseta će obuhvatati: obraćanje predstavnika Vojnobezbednosne agencije, prezentaciju organizacije rada Vojnobezbednosne agencije i diskusiju sa posetiocima, a nakon toga obilazak male ratne sale i sale ratnika.

S obzirom da je plan prilagođen za posetu do 20 posetilaca, za sve naredne grupe biće određen naknadni raspored posete.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom