Student info

Mikser Kids & Teens na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost

Program za decu (Kids Mikser Festival) i tinejdžere (Teens Mikser Festival) obuhvata kreativne i edukativne radionice u toku celog dana, male škole novinarstva, glume, slikanja i vajanja, gostovanja medijskih ličnosti koji svojim autoriteom i stručnošću mogu podstaći kreativnost i stvaralački duh kod dece.

KMF obuhvata program za decu od 3 do 10 godina, a TMF od 11 do 13 godina i održavaće od 4. do 7. juna u prostorijama Fakulteta za diplomatiju i bezbednost u Travničkoj 2.

Svi sadržaji u okviru Kids I Teens Mikser Festivala su besplatni.

Gosti Kids I Teens Mikser festivala su : Institut “Servantes”, Francuski kulturni centar, Dečiji kulturni centar “Majdan”, ASTRA, Udruženje nutricionista dijetetičara “Metabolizam”, Centar za edukaciju i kreativno odrastanje “Creatrix”, Sportsko udruženje “Kinetic Sport Lab”, Artysh:lab – Art & music studio…

NAPOMENA: Do 1. juna se primaju prijave za Male škole i za sve ostale programe pored kojih je navedeno da je obavezna prijava. Prijave slati na mejl adresu kids@mikser.rs sa napomenom za koju se tačno malu školu ili radionicu prijavljujete.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom