Raspored predavanja

Prof. dr Dragan Ranđelović: Elektronska nastava 13.05.

Izvor: Prof. dr Dragan Ranđelović

Dragi studenti Fakulteta za diplomatiju i bezbednost koji slušate predmet Zaštita i bezbednost informacija na drugoj godini programa Osnovne studije Diplomatija i bezbednost,

Dana 13.05.2020. po  korigovanom utvrđenom rasporedu blokovskog držanja dvo nedeljne nastave treba da slušate predavanje Veštacka intelegencija za koje je osnovna literatura str. 30-40 knjiga Osnovi informatike.

Za navedeno predavanje Seminarski rad pod odgovarajućim naslovom, spremljen uz pomoć (sa moje strane im date) odgovarajuće literature, po objavljenom spisku tema i termina seminarskih radova  predviđeni su da spreme studenti:

Matija Kojić, Katarina Popov, Milan Dragićević

Alat: Vodič o informacionoj bezbednosti

Vanja Bojanić, Nikola Kalanj

Nastava će biti održana elektronski u formiranoj Viber grupi studenata FDB za ovaj nastavni premet, u vreme predviđeno rasporedom 13.05.2020.  u 11h05min i trajaće dok se ne izloži predviđena materija i dobiju svi odgovori na eventualna pitanja – elektronskim putem.

Svi studenti zaduženi za pripremu Seminarskog rada iz teme koja je predmet predavanja su dužni da svoje radove predaju profesoru na službeni mail najkasnije 2h pre početka predavanja, a ostali studenti koji žele da prisustvuju tom predavanju, a nisu do sada prijavljeni za rad u grupi, dužni su da se u istom roku prijave za prisustvo i rad u grupi i dostave broj telefona kojim će prisustvovati predavanju i jedini tehnički uslov koji treba da imaju je da na tom telefonu imaju instaliranu Viber aplikaciju koju koriste.

Prisustva predavanjima, učešće u nastavi kao i kvalitet urađenih seminarskih radova biće uredno evidentirani i ocenjivani kao obavezni predispitni rad svakog studenta i na kraju svih predavanja i semestra biće objavljen spisak sa ostvarenim predispitnim bodovima i ko je od studenata ispunio uslov da može prijavljivati i polagati ispit.

Molim sve studente za ozbiljan pristup ovako, zbog problema izazvanih epidemijom virusa COVID19, organizovanoj nastavi  kako bi nastavu i predispitne obaveze svi što uspešnije završili i u ovim teškim uslovima za rad. 

Koristim ovu  priliku da vas studente i  dodatno obavestim da su termini održavanja ispita Zaštita i bezbednost informacija na drugoj godini programa Osnovne studije Diplomatija i bezbednost,

  • Aprilski rok 2.06.2020. u 10h
  •  Junski rok 23.06.2020. u 10h,

takođe vas obavestavam da će se svim studentima koji nisu predali i odbranili obavezno predviđeni seminarski rad, kao uslov da se može izaći na ispit, omogućiti da on-line završe tu obavezu predavanjem završenog rada na službeni mail mene kao nastavnika na predmetu zaključno sa 12.06.2020. nakon čega će se onima koji na taj način nisu u stanju da to učine omogućiti jedan dan u nedelji od 15.06.2020.  do 19.06.2020, a koji će biti dat u obaveštenju od strane fakulteta, kada će to moći da učine u prostorijama fakulteta u kabinetu predmetnog nastavnika.

Srdačan pozdrav, prof. Ranđelović

 

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom