Raspored predavanja

Doc. dr Danijela Bjelja: Elektronska nastava 22.04.

Izvor: Doc. dr Danijela Bjelja

Poštovane koleginice i kolege studenti,

Nastavljamo sa online konsultacijama i elektronskom nastavom. Današnja tema je nastavak obrađivanja drugog elementa javnog nastupa, uz objašnjenja kako što bolje izneti publici svoju besedu.

  • Besednik
  • BESEDA
  • Slušaoci

Edukacija za javni nastup traži – kontinuitet. Proces rada mora da traje jedno izvesno vreme u kome će svaki polaznik imati priliku da uvežba sve segmente koji čine da jedan nastup bude kvalitetan. Na sledećem linku možete pogledati prezentaciju predviđenu za današnji čas.

Zbog velikog interesovanja većine kolega, omogućili smo vam u petak 24.4.2020. u 10h da dođete na fakalutet i kupite komplet knjiga Projekat Rusija koji su vam potrebni za ispit. Molimo vas da postupate po sugestijama struke te da u prostorije fakulteta ne ulazi više od dvoje studenata, zaštićeni rukavicama i zaštitnim maskama.

Ovom prilikom vas ponovo pozivamo da nam se priključite sredom u 16h u našem redovnom terminu za online nastavu putem platforme skype. Potrebno je da me dodate na ime danijela.bjelja pa ćemo vas dodati na grupu za online video predavanja ili da vas neko od mnogobrojnih kolega koji slušaju doda u grupu. Nakon predavanja moguće su vežbe sakoleginicom Sarom Stojanović na istoj platformi.

Predviđena literatura za ovaj deo gradiva jeste poglavlje “Beseda” u Hrestomatiji Retorika i javni nastup. Želim vam svima dobro zdravlje, visok stepen građanske svesti i što prijatniju i edukativnu izolaciju.

Za sva pitanja stojim vam na raspolaganju putem mejl adrese.

S poštovanjem,

Doc. dr DanijelaBjelja

E-mail: danijelamartic@yahoo.com

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom