Vesti

Gerald Celente: 2011. građani će shvatiti da je “recesija” u kojoj žive konstruisana od američkog establišmenta za uspostavu Novog svjetskog poretka, svjesno donešena kriza pod punom kontrolom – ordo ab chao, red iz haosa

Izvor: HRSvijet, RT

Gerald Celente dao je interview za RT u kojem ističe najnovije prognoze svoje odlične institucije o predviđanju događaja i trendova na svijetu. Celente je česti gost kod novinara Alexa Jonesa, koji takođe istražuje proces izgradnje Novog svjetskog poretka.

“Internet će mladima dati poticaj da se ujedine diljem svijeta i pokrenu revoluciju koja će raskinuti postojeće okove elitističkog estabilshmenta”, tvrdi osnivač Instituta za istraživanje trendova, u interviewu za RT.

Celente već godinama analizira korake establišmenta i proces izgradnje Novog svjetskog poretka. Upućen tim znanjem što se skriva iza zavjesa, već godinama uspješno predviđa najnovije trendove.

On tvrdi da će 2011. građani shvatiti da je “recesija” u kojoj žive konstruirana od američkog establišmenta za uspostavu Novog svjetskog poretka. Dakle svjesno donešena kriza pod punom kontrolom – ordo ab chao, red iz kaosa.

Uvjeren je da američka središnja banka, Federalne rezerve, raspolaže s više od 20 trilijuna dolara koje po vrlo niskim ili gotovo nikakvim kamatama posuđuju bankama diljem svijeta.

“Ne znamo točne oblike po kojima operiraju, ali smo sigurni da će 2011. taj način sigurno propasti. Ne možemo zamisliti nove sheme koje bi mogli pokrenuti kako bi nastavili tiskati digitalni novac koji nije vrijedan ni papira na kojem je tiskan”, ističe Celente.

On predviđa da će ove godine vlasti pojačati svoje napore kako bi izvukli novac koji im je potreban za pokrivanje fiskalnih potreba, što znači da će ga pokušati izvući od malih ljudi. Na tom se putu Europa već nalazi. Time socijalne strukture Europske unije dobiju jedan sasvim novi naglasak.

Stopa nezaposlenosti među mladima, u doba od 18-26 godina varira od 30 do 50 posto i upravo će ih to najterati da se trgnu i izađu na ulice. Pridružiti će im se i umirovljenici kojima vlade diljem Europe pokušavaju smanjiti mirovine.

No, on cijelu situaciju ne vidi kao incidentnu, već više kao šansu da se mladi diljem svijeta ujedine u zajedničkom cilju.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rC7YE3KBxMo

“Mladi diljem svijeta, posebice u SAD-u, opterećeni su gomilom dugova kojih se ne mogu riješiti. I upravo će se zato dogoditi revolucija. Internet će postati glavna veza, a društvenim mrežama će se povezivati i surađivati”, ističe Celente.

Posebno naglašava ulogu cyber ratova i internetskog kriminala koji će imati sve veću ulogu.

“Ljudi me pitaju o mogućnostima za zapošljavanje, a ja im odgovaram da je jedan od poslova budućnosti virtualni detektiv. Jer što se uvjeti u stvarnosti budu više pogoršavali, to će rasti stopa internetskog kriminala”, pojašnjava Celente i dodaje kako će cijelu situaciju iskoristiti i vlade diljem svijeta kako bi pod izlikom “borbe protiv terorizma” oduzele internetske slobode ljudima.

Upravo bi oduzimanje “virtualne slobode” moglo natjerati mlade, kojima je internet postao nezaobilazni dio svakodnevnice, na bunt i izlazak na ulice.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom