Vesti

Studenti FDB-a: Studijska poseta ambasadi Republike Portugalije

Студенти 4. године основних академских студија и мастер академских студија Факултета за дипломатију и безбедност, предвођени Душаном Радуловићем, сарадником у настави, имали су прилику да у оквиру студијске посете среду 13.12.2023. године посете амбасаду Републике Португалије.

Студенте је у посети угостио и са њима водио разговор отправник послова амбасаде Републике Португалије, г.  Хозе Амарал.

Разговор је отворио низ различитих тема као што су заступање интереса Републике Португалије у Србији и свету, упознавање са специфичностима позива дипломатског представника своје земље у иностранству, развијање сарадње на економском и туристичком плану између две земље, ставу међународне заједнице по питању АП Косова и Метохије и других питања којим су студенти узели учешће у истом.

Студијска посета подстакла је међусобно разумевање и  ојачала везу између Факултета за дипломатију и безбедност и дипломатске заједнице. Изражавамо захвалност амбасади Републике Португалије и радујемо се будућој сарадњи.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom