Vesti

Kontrola službi bezbednosti u Srbiji, autora prof. dr Radojice Lazića

Promocija knjige: Kontrola službi bezbednosti u Srbiji, autora prof. dr Radojice Lazića

U organizaciji Fakulteta za diplomatiju i bezbednost i Službenog glasnika, dana 06.12.2023. godine, u amfiteatru Fakulteta, a uz prisustvo velikog broja zvanica, nekadašnjih i sadašnjih kolega profesora Lazića, njihovih ekselencija, predstavnika najviših državnih institucija i dragih gostiju, održana je promocija knjige: „Kontrola službi bezbednosti u Srbiji“.

Na promociji su, uz autora prof. dr Radojice Lazića, govorili i prof. dr Andreja Savić, prof. dr Milan Škulić i prof. dr Milan Jovanović, koji su ujedno i recenzenti ove knjige. Pored uvaženih recenzenata koji su u svom obraćanju prisutnima pohvalili višegodišnji rad profesora Lazića na stvaranju ovog kvalitetnog i za razumevanje funkcionisanja bezbednosnog aparata vrlo značajnog štiva, prisutnima se obratio i gospodin Petar Arbutina, koji je ukazao na društveni i naučni značaj monografije, s obzirom na to da ista obrađuje temu koja do ovog trenutka nije dovoljno obrađivana.

Autor je svestan činjenice da u ovakvom sveobuhvatnom i opsežnom poslu uvek postoji mogućnost da se potkrade i poneka nenamerna greška. U tom smislu, prihvatljive su sve dobronamerke kritičke opaske i sugestije koje se odnose na prezentovanu sadržinu.
Iz tog razloga autor iskazuje posebnu zahvalnost svim recenzentima, kao i svim dobronamernim i stručnim sugestijama svojih koleginica i kolega, koji su doprineli povećanju kvaliteta ove monografije.

 

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom