Raspored ispita

Junski ispitni rok: Prijava ispita i overa semestra

Obaveštavaju se studenti svih nivoa i departmana da će junski ispitni rok školske 2022/23. godine biti održan od 01. juna do 30. juna 2023. godine.

Prijava ispita za junski ispitni rok je 25. i 26. maja u vremenu od 10 do 13h.

U istim terminima, kada i prijava, biće i overa semestra za studente koji su stekli uslov za overu (studenti koji su zaposleni i administrativno overavaju semestar i studenti koji su uplatili overu u slučaju da neopravdano nisu prisustvovali nastavi uz dokaz o uplati 25€, u dinarskoj protivvrednosti, po potpisu). Za studente koji će ostvariti pravo na potpis na poslednjem predavanju overa semestra će biti 31.05.2023. godine, uz uslovnu prijavu ispita 25. i 26. maja. U slučaju da ne ostvare pravo na potpis, a ne izvrše uplatu, prijave koje budu prethodno predate neće biti evidentirane i studenti neće imati pravo na polaganje ispita u junskom ispitnom roku.

Prijave ispita moraju biti popunjene sa svim neophodnim podacima na obe strane prijave – primer popunjene prijave se nalazi na oglasnoj tabli fakulteta.

Studenti koji nisu izmirili školarinu, zaključno sa junskom ratom, neće moći da prijave ispite u junskom ispitnom roku.

Studenti, koji su iskoristili pravo besplatnih prijava ispita za dva roka, prilikom prijave moraju doneti uplatnicu (na uvid) kao potvrdu o uplati prijave ispita. Bez dokaza o uplati prijava se neće evidentirati.

Uprava fakulteta

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom