Raspored predavanja

Ambasador Republike Finske u Republici Srbiji na FDB-u

Izvor: Dušan Radulović

U ponedeljak 3.4.2023. godine na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost održano je gostujuće predavanje Nj.E. g. Kima Lahdevirte, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Finske u Republici Srbiji.

Fakultet za diplomatiju i bezbednost imao je prvi put priliku da ostvari saradnju sa Ambasadom Republike Finske. Nakon prijema kod dekana Fakulteta, prof. dr Radojice Lazića, na kom je dekan upoznao Njegovu Ekselenciju sa nastavno-naučnim programom Fakulteta, i na kom su pozdravljeni dobri bilateralni odnosi dvaju zemalja održano je predavanje u amfiteatru.

Predavanju na temu: ,,Finska perspektiva evropske bezbednosti” koje je moderirala studentkinja treće godine osnovnih akademskih studija, Tara Raić Blanuša, prisustvovali su studenti i nastavno osoblje Fakulteta. Nakon predavanja studenti su imali prilike da postave pitanja iz oblasti koja su ih predavanjem inspirisala.

Fakultet za diplomatiju i bezbednost srdačno se zahvaljuje Nj.E. g. Kimu Lahdevirti i Ambasadi Republike Finske na uspešnoj saradnji i doprinosu u obrazovanju naših studenata.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom