Raspored predavanja

Ambasador Države Izrael u Republici Srbiji na FDB-u

Izvor: Dušan Radulović

Dana 27.3.2023. godine na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost održano je predavanje Nj.E. g. Jahela Vilana, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Države Izrael u Republici Srbiji.

Na prijemu kod dekana Fakulteta, Prof. dr Radojice Lazića, se razgovaralo o budućoj saradnji Fakulteta za diplomatiju i bezbednost sa Ambasadom Države Izrael kao i  upoznavanjem sa studijskim programima Fakulteta. Prijemu je prisustvovala delgegacija Ambasade, koju su pored ambasadora činili zamenica šefa misije gđa Aleksandra Ben Ari,  PR Ambasade gđa Lana Eraković, kao i četiri kadeta Ministarstva spoljnih poslova Države Izrael.

Ambasador je u amfiteatru Fakulteta održao predavanje studentima i profesorima sa temom: ,,Diplomatija kao deo nacionalne bezbednosti Izraela“. Moderator predavanja bila je Tara Raić Blanuša, studentkinja treće godine osnovnih akademskih studija.  Predavanje je obuhvatilo teme izazova nacionalne bezbednosti Države Izrael, nacionalne strategije zemlje, kao i principa izraelske diplomatije.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom