Raspored predavanja

Dušan Radulović: Elektronska nastava 30.01. (vežbe)

Izvor: Dušan Radulović, saradnik u nastavi

Poštovani studenti,

Današnjoj odbrani seminarskih radova iz predmeta Osnovi politike i savremeni politički sistemi, putem online platforme Skype pristupili su kolege: Aleksandar Aleksovski (131/19), Stefan Mik (88/19), Sara Mihajilović (59/19) i Tamara Filipović (46/19).

Podsećam Vas da, ukoliko želite i imate tehničkih mogućnosti, imajući u vidu i prirodu javnosti predispitne obaveze odbrane seminarskog rada, možete mi se javiti mejlom kako bi dogovorili organizovali i Vaše prisustvo prilikom sledećih odbrana.

Iskoristio bih priliku da se zahvalim studentima koji, pored poteškoća i situacije u kojoj se društvo u celini našlo, pronalaze način da svoje obaveze ispunjavaju korektno i uredno.

Teme koje su na današnjim vežbama odbranjene su:

Politički sistem Evropske Unije;

Studenti: Aleksandar Aleksovski (131/19) i Stefan Mik (88/19)

Broj poena koji su studenti ostvarili – 9.

Politički sistem Savezne Republike Nemačke;

Studentkinje: Sara Mihajilović (59/19) i Tamara Filipović (46/19).

Broj ostvarenih poena – 9.

Takođe, budući da smo od početka naše nastave radili na pojašnjivanju određenih političkih pojmova, u daljem sadržaju saopštenja dostavljam Vam video link na kom možete naći osnovne instrumente i mehanizme oblikovanja političke kulture.

Politička kultura kao termin obrađen je i u osnovnoj literaturi našeg predmeta koju možete preuzeti, budući da je obuhvaćena i kao ispitno pitanje, savetujem Vam da pogledate video i proučite isti.

Uputio bih Vas i na saopštenje prof. dr. Danijele Bjelje, u smislu uvida u celine obuhvaćene ispitnom materijom i korišćenje dostavljenih prezentacija koje će Vam olakšati učenje i spremanje ispita.

Za sva pitanja, komentare i konsultacije stojim Vam na raspolaganju.

Dušan Radulović, saradnik u nastavi
E-mail: radulovic.dusan916@gmail.com

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom