Raspored predavanja

Doc. dr Stanimir Đukić: Elektronska nastava 30.03.

Izvor: Doc. dr Stanimir Đukić

Poštovane koleginice i kolege studenti,

Imajući u vidu da je I kolokvijum planiran za 30.03.2020. godine odložen do daljnjeg iz poznatih razloga, nastava koja je planirana za ponedeljak – 30.03. od 09,00 časova (2 nastavna časa), je sledeća:

OSTALI OBAVEŠTAJNI METODI – strana 131. – knjiga prof. dr Andreje Savića;

Nastavna pitanja:

1. Metod analize;
2. Saradnja sa drugim obaveštajnim službama;
3. Isledni (istražni) metod;
4. Aneks: Istorijski razvoj obaveštajno-bezbednosnih službi na prostorima REPUBLIKE SRBIJE – strana 137. – knjiga prof. dr A. Savić.

Takođe, obaveštavam Vas da je nekoliko studenata izabralo temu seminarskog rada, uz saglasnost sa predmetnim nastavnikom, i to: 1. Aleksandra Matijašević; 2. Aleksandar Antonić; 3. Jelena Mihajlović; 4. Nenad Kalčić i 5. Nikola Živanović. Napominjem da su od navedenih kandidata, već završili pisanje seminarskih radova i dostavili predmetnom profesoru, i to: Aleksandra Matijašević i Aleksandar Antonić.

S tim u vezi, potrebno je da i svi ostali studenti izaberu teme za pisanje seminarskog rada, uz konsultaciju sa predmetnim nastavnikom, po spisku dobijenih pitanja za ovaj nastavni predmet.

Za sva ostala pitanja, predloge, sugestije i ostalo, u vezi sa predispitnim obavezama u ovom nastavnom predmetu, stojim potpuno na raspolaganju i odgovaram na mail-ove odmah.

S poštovanjem,
doc. dr Stanimir Đukić

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom